Systemer

Æstetik, kvalitet og synlig præcision, er grundpillerne i enhver løsning fra marius hansen facader a/s. Hos os går den teknologiske udvikling hånd i hånd med de stolte håndværkstraditioner, som firmaet blev bygget på i 1926- og det er en af grundene til, at vi i dag er en af Danmarks førende facadeentreprenører.

Vi lægger stor vægt på, at alle projekter, vi er involveret i, forløber planmæssigt fra tilbudsgivning til produktion og montage. Derfor sikrer vi ikke kun, at vi selv er på forkant med udviklingen i branchen, men også at vores underleverandører er det. Kun på den måde kan vi levere de funktionelle og kreative løsninger, vi er kendte for. marius hansen facader a/s leverer og monterer primært alufacadepartier som færdige systemleverancer fra Aluprof S.A., som er blandt de største producenter inden for aluminium.

Udover facadepartier leveres og monteres der ligeledes en lang række specialprodukter, som indvendige og udvendige brandpartier, indvendige glasvægge, vindfang i glas med tilhørende automatikdøre, samt opgaver vedrørende ”den 5. facade” ovenlys i glas og aluminium. Du kan se mere om hvad vi har lavet, og hvem vi har hjulpet i vores referencer.

CE-mærkning

Hos marius hansen facader a/s sætter vi konstant fokus på kvalitet og kontrol. Derfor er vores CE-mærkninger af afgørende betydning, så vore kunder bliver garanteret et sikkert forløb gennem hele processen. Find de forskellige CE-mærkninger herunder.

For at kunne læse PDF-filer på din computer kræves et program som f.eks. Adobe Reader.

Programmet kan hentes helt gratis her.